Ελένη Μενεγάκη: Δες πώς περνάει τον χρόνο της εν μέσω καραντίνας – Οι εικόνες από τον κήπο του σπιτιού της (pics)

Η καθημερινότητα της Ελένης Μενεγάκη έχει αλλάξει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, αφού φέτος για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από δική της απόφαση. Ήταν την 1η Ιουλίου, όταν η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και εκ τότε μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την αγαπημένη της Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει, ωστόσο να διατηρεί ζωντανή τη σχέση με τους θαυμαστές της μέσα από το Instagram, αφού συχνά μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Μάλιστα, για πρώτη φορά τη βλέπουμε πιο χαλαρή και ανέμελη να απολαμβάνει τα απλά πράγματα μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Πριν από λίγα λεπτά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο φωτογραφίες στέλνοντας την πιο γλυκιά της καλημέρα στους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα, ενημερώνοντάς τους παράλληλα πως εκείνη αποφάσισε να απολαύσει τον ήλιο και να βγει για περπάτημα.

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε μέσα στον κήπο του σπιτιού της πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός πως στο βάθος φαίνονται οι κούνιες που μας έχει δείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

 

 

Read More

And More