Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε τα 46 και το γιόρτασε πριβέ με μια υπέροχη τούρτα! Φωτό

Η Ελένη Μενεγάκη χθες έκλεισε τα 46 της χρόνια και ζει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Είναι ερωτευμένη και εκτός από τα 3 της παιδιά τα οποία λατρεύει, φέτος απέκτησε και μια κόρη, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους τηλεθεατές της και τους συνεργάτες της στην εκπομπή αλλά το βράδυ βρέθηκε στο prive club Salon de Bricolage με τον Ματέο Παντζόπουλο και τους κουμπάρους της, Ελμίνα Κοπελούζου και Κωνσταντή Σπυρόπουλο. Η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει το 2009 στη Βραυρώνα, το μεγάλο γιο του ζευγαριού Ευθύμη.

Η Ελμίνα και ο Κωνσταντής έφτιαξαν μια καταπληκτική τούρτα για την Ελένη με όλη την οικογένεια φιλοτεχνημένη πάνω της και όμορφες ευχές.

Η Ελένη πόζαρε κρατώντας την τούρτα της έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της αλλά και τον ιδιοκτήτη του Salon de Bricolage, Xρύσανθο Πανά!

#happybirthday to the #oneandonly #EleniMenegaki #superstar @salondebricolage #salondebricolage #membersclub #athensrevival #athens #greece amazing birthday cake by Elmina Kopelouzos and kostantis Spyropoulos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas) στις

Read More

And More