Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Για Πάντα”! [pics]

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κάνει σπάνια βραδινές εξόδους και μετά την εκπομπή να επιστρέφει σπίτι της και στην οικογένειά της, ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μια εξαίρεση. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, συνοδευόμενη από τον συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να δώσουν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Για Πάντα”, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διασκευάζει το σενάριο της ταινίας «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στο οποίο ένας άντρας γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη γυναίκα, την οποία υποδύεται η σύντροφός του στην πραγματική ζωή, Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο τους, μοναχικοί άνθρωποι αποξενωμένοι από τους καταιγιστικούς ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, θα βρουν λόγο ύπαρξης στη σχέση τους χωρίς όμως να λείπουν οι αναπάντεχες εκπλήξεις που θα τη φέρουν στα όριά της.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα υπέροχο velvet φόρεμα σε τέλεια pink απόχρωση του καταξιωμένου σχεδιαστή Σπύρου Στεφανουδάκη, το οποίο μάλιστα φορούσε και στην εκπομπή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνδυασμένο με ζώνη, την οποία και έβγαλε στην πρεμιέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε στον κινηματογράφο συνοδευόμενη με τον καλό της συνεργάτη και μιλώντας στο τηλέφωνο, λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί και ποζάρει με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More