Ελένη Μενεγάκη : Επιασε δουλειά! Τι σχεδιάζει; Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Αφού όλο το καλοκαίρι “όργωσε” το Αιγαίο με το σκάφος του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και έχοντας για παρέα της εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο, τον πολυαγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (τι της έμελλε να πάθει, η Ελένη που απεχθάνεται τις παντώς τύπου… αυτοκόλλητες καταστάσεις – γι ΄αυτό και δεν έχει έχει και καμία κολλητή – να έχει αναλάβει το babysiting της εκολλαπτόμενης παρουσιάστριας που ακολουθεί πιστά την συνταγή “κάντο όπως η Ελένη”) και ενίοτε και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Ελένη Μενεγάκη έφτασε η ώρα να πιάσει δουλειά.

Τα ψέματα τελείωσαν… Ο χρόνος για την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και έτσι η λαμπερή παρουσιάστρια πρέπει να ανασκουμπθεί για τα καλά,προκειμένου να είναι πανέτοιμη μέχρι την πρώτη της καλησπέρα.

Ετσι, την Δευτέρα που μας πέρασε, η Ελένη ανανεωμένη, μαυρισμένη και όντας πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ, έκανε την πρώτη επίσημη σύσκεψη με τους συνεργάτες της στα στούντιο Pro και φρόντισε να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θα ακολουθήσει και φέτος ακριβώς το ίδιο τηλεοπτικό μοτίβο που ακολουθεί χρόνια τώρα, μιας και συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις και η φετινή χρονιά δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς.

Βλέπετε, εκτος από την ανανεωμένη Ελεονώρα Μελέτη, στο μεσημεριανό παιχνίδι μπαίνει και η Χριστίνα Λαμπίρη από το ΣΚΑΙ, συν τις επαναλήψεις των παλιών ελληνικών σειρών σε Mega και ΑΝΤ1, οπότε η πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης, κόβεται σε πολλά κομμάτια και η μάχη για τα… μάτια της μόνο θα είναι κάτι παραπάνω από σκληρή.

Κατα τα άλλα τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί με τυο κανάλι για το αν θα γυριστεί διαφημιστικό τρέιλερ για την εκπομπή, ή μήπως θα παίξουν και φέτος όπως και πέρσι απλά κάποια συρραμμένα πλάνα της παρουσιάστριας με τα οποία θα διαφημίζεται και η επιστροφή της, ενώ και η ημέρα πρεμιέρας επίσης δεν έχει κλείσει.

Οι άνθρωποι του Alpha στοχεύουν το πρόγραμμά τους να είναι στον αέρα την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, όμως, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη.


Read More

And More