Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με τον Μάκη Παντζόπουλο!

Πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως για την επόμενη χρονιά θα παραμείνει μακριά από την τηλεόραση, όπως είχε ανακοινώσει και ανήμερα της γιορτής της. Και αμέσως μετά ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για την αγαπημένη της Άνδρο. Ποια είναι όμως, τα επόμενα σχέδιά της;

Όπως διαβάζουμε στο Secret των Παραπολιτικών, η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη σκεφτεί και οργανώσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει αγαπήσει πολύ την Άνδρο από τη στιγμή που γνώρισε τον αγαπημένο της και μοιάζει σαν επίγειος παράδεισος για εκείνην! Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Secret των Παραπολιτικών, η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να κινείται προς την επέκταση των επιχειρήσεων τους στο όμορφο νησί, όπου διατηρούν ήδη με μεγάλη επιτυχία στα Άχλα ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Η Ελένη αγαπά πολύ την Άνδρο και εκεί έχει δημιουργήσει και το δικό της μποστάνι, όπου η ίδια απολαμβάνει την αγροτική ζωή φυτεύοντας σχεδόν τα πάντα. Και θέλει να δημιουργήσει εκεί ένα δικό της χώρο μαζί με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το Secret, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη εδώ και αρκετό καιρό αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. Έναν χώρο εστίασης, δηλαδή, όπου θα μπορεί να απολαμβάνει ο πελάτης ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, αλλά και φρέσκα πιάτα. Κάθε της βήμα είναι πολύ προσεχτικά σχεδιασμένο, γι’ αυτό δεν βιάζεται να υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Επιθυμία της είναι ο χώρος να είναι παραθαλάσσιος και κεντρικός, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο.

Read More