Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζεται για σεμινάρια γιόγκα στην Άνδρο!

Το νησί της Άνδρου είναι ο επίγειος παράδεισός τους και ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός τους τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο που δεν σταματούν να περνούν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα Άχλα και στην ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο στο νησί. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως βρήκε μια ξεχωριστή ιδέα για εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, λάτρεις της φύσης και της ομορφιάς των τοπίων στην Άνδρο, ο Ματέο και η Ελένη, αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες του “Όναρ” σεμινάρια γιόγκα που θα ξεκινήσουν με την έναρξη της θερινής σεζόν. Ήδη μάλιστα, βρίσκονται στα Άχλα, έμπειροι δάσκαλοι από όλο τον κόσμο, καθώς στο Όναρ πραγματοποιούνται εκδρομές με θέμα τη γιόγκα και τον διαλογισμό, που διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή από μεμονωμένους καθηγητές. Τα μαθήματα γίνονται σε κυκλικές μογγολικές σκηνές yurts, κάτω από τη σκιά γιγάντιων πλάτανων δίπλα στον καταρράκτη, ενώ ο σεφ τους προσφέρει προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, θέλει να συμμετέχει και εκείνη σε ένα από τα σεμινάρια γιόγκα, που έχουν μεγάλη ζήτηση και αν τα καταφέρει θα βρεθεί στο νησί με τον καλό της τον επόμενο μήνα.

Ήδη το ζευγάρι ταξίδεψε πριν λίγες μέρες στο Παρίσι και τώρα ετοιμάζει τις εξορμήσεις στην όμορφη Άνδρο.

 

Read More

And More