Ελένη Μενεγάκη: Έτσι αποχαιρέτησε την Εύη Φραγκάκη που αποχώρησε από την εκπομπή της! [video]

Όπως έγινε γνωστός το πρωί της Παρασκευής, από Δευτέρα και κάθε μέρα στις 16:30, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και η Εύη Φραγκάκη αναλαμβάνουν την παρουσίαση μίας νέας ενημερωτικής εκπομπή στον Alpha. Ο τίτλος της θα είναι “Μένουμε Alpha” και θα βγαίνει στον αέρα πριν την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα για την εξέλιξη της επιδημίας του κορονοϊού.

Η Εύη Φραγκάκη αποδεσμεύτηκε από την εκπομπή Ελένη, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης από το Happy Day, προκειμένου να αξιοποιηθούν στον ενημερωτικό τομέα για όσο διάστημα κρατήσει η έκτακτη επικαιρότητα.

Στο φινάλε της σημερινής εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την αποχώρηση της συνεργάτιδάς της και της ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στο νέο της ξεκίνημα.

“Η συνεργάτιδά μας, Εύη Φραγκάκη, από την ερχόμενη βδομάδα, μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, θα βρίσκονται σε δικιά τους εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Καλή επιτυχία, καλό ξεκίνημα. Αποχαιρετάμε την Εύη και της ευχόμαστε καλή νέα αρχή, μέσα από την καρδιά μας…” , είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More