Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνάει πλέον τα απογεύματα στο σπίτι – Τι ζήτησε από τους followers της; (pic)

Τι και αν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μην επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατά ζωντανή την επαφή της με τους θαυμαστές της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία μας αποχαιρέτησε τον περασμένο Ιούλη, από εκείνη τη μέρα δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media τόσο από τις διακοπές της όσο και από την καθημερινότητά της.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες πριν μερικές εβδομάδες, η ωραία Ελένη αποκάλυψε ότι βλέπει πολύ τηλεόραση, ενώ η αγαπημένη της σειρά είναι οι Άγριες Μέλισσες. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε ακόμη μια αγαπημένη της απογευματινή συνήθεια, η οποία δεν είναι άλλη από το διάβασμα. Όσο τα παιδιά της κάνουν τα μαθήματά τους, εκείνη ξεκλέβει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει στον καναπέ και να διαβάσει τα αγαπημένα της βιβλία.

“Τα παιδιά τα μαθήματα τους κι εγώ … ώρα για διάβασμα! Τι να διαλέξω όμως; Γράψτε μου ένα βιβλίο που διαβάσατε πρόσφατα και σας άρεσε!” σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τους followers να της προτείνουν βιβλία. Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η Ελένη έχει να επιλέξει ανάμεσα στα παρακάτω: “Το εγχειρίδιο του Ηγέτη”, το “Talk Like Ted” αλλά και “Τα κορίτσια των λουλουδιών”.

Read More

And More