Ελένη Μενεγάκη: Έτσι πήρε την απόφαση να στείλει τη μικρή Μαρίνα στον παιδικό σταθμό! [video]

Με αφορμή την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε στην εκπομπή της για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης που είχε, μάλιστα, με έναν παιδικό σταθμό στην Καλλιθέα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς αποφάσισε να στείλει την μικρή Μαρίνα στον παιδικό σταθμό, καθώς δεν θέλει να την απομονώσει από τους φίλους και την καθημερινότητά της.

«Μην τα αντιμετωπίζουμε τα μικρά παιδάκια σαν τα μεγαλύτερα. Δεν είναι. Τα παιδιά τα μικρά έχουν ανάγκη τις παρέες τους, τους φίλους τους, το πρόγραμμά τους, την καθημερινότητά τους. Και εγώ ως μαμά, δεν θα σας πως ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι “Τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μη τη στείλω;” . Θα τη στείλω, γιατί αν δεν τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου, ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι από πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δε θα το αφήνω να λέει ούτε γεια σε άλλο παιδάκι. Μα δε γίνεται! Δηλαδή τι, θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More