Ελένη Μενεγάκη: Έχασε την πτήση για Αθήνα – Δεν έκανε σήμερα εκπομπή!

Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη έγινε σήμερα η εκπομπή της παρουσιάστριας στον ALPHA, αφού όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσω ιnstragram, μια καθυστέρηση στις πτήσεις, δεν τους επέτρεψε να προλάβουν το αεροπλάνο για την Αθήνα!

Η Ελένη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που ήταν κι αυτός στη Νέα Υόρκη και ενημέρωσε τους τηλεθεατές της ότι σήμερα οι δυο τους δεν θα είναι στην εκπομπή!

Η Ελένη πέρασε ένα υπέροχο τριήμερο στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που ήθελε καιρό να κάνει αλλά όπως έγραψε η ίδια μια αναποδιά δεν της επέτρεψε να είναι σήμερα στην εκπομπή! Nα πούμε ότι η παρουσιάστρια έχασε την πτήση της, για Αθήνα λόγω καθυστέρησης της προηγούμενης πτήσης.

Δες τι έγραψε κάτω από τη φωτογραφία

“Και ομως η πτήση μας καθυστέρησε κ χάσαμε το αεροπλάνο για Αθηνα ! Αν δεν μας βρουν κι αλλες αναποδιές αυριο πια θα ειμαστε μαζι στην εκπομπή”

Η παρουσιάστρα σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό, δεν έφυγε Παρασκευή για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι αλλά είχε φροντίσει να μαγνητοσκοπήσει εκπομπές και έφυγε από το απόγευμα της Τετάρτης.

Read More

And More