Site icon TLIFE

Ελένη Μενεγάκη: Έχασε την πτήση για Αθήνα – Δεν έκανε σήμερα εκπομπή!

Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη έγινε σήμερα η εκπομπή της παρουσιάστριας στον ALPHA, αφού όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσω ιnstragram, μια καθυστέρηση στις πτήσεις, δεν τους επέτρεψε να προλάβουν το αεροπλάνο για την Αθήνα!

Η Ελένη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που ήταν κι αυτός στη Νέα Υόρκη και ενημέρωσε τους τηλεθεατές της ότι σήμερα οι δυο τους δεν θα είναι στην εκπομπή!

Η Ελένη πέρασε ένα υπέροχο τριήμερο στην Νέα Υόρκη, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που ήθελε καιρό να κάνει αλλά όπως έγραψε η ίδια μια αναποδιά δεν της επέτρεψε να είναι σήμερα στην εκπομπή! Nα πούμε ότι η παρουσιάστρια έχασε την πτήση της, για Αθήνα λόγω καθυστέρησης της προηγούμενης πτήσης.

Δες τι έγραψε κάτω από τη φωτογραφία

“Και ομως η πτήση μας καθυστέρησε κ χάσαμε το αεροπλάνο για Αθηνα ! Αν δεν μας βρουν κι αλλες αναποδιές αυριο πια θα ειμαστε μαζι στην εκπομπή”

Η παρουσιάστρα σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό, δεν έφυγε Παρασκευή για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι αλλά είχε φροντίσει να μαγνητοσκοπήσει εκπομπές και έφυγε από το απόγευμα της Τετάρτης.

© 2024 tlife.gr