Ελένη Μενεγάκη: Φωτιά στα κόκκινα σε βραδινή έξοδό της στην Άνδρο! [pic]

Μετά από ένα μικρό pause που έβαλε στις καλοκαιρινές διακοπές της, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα Άχλα της Άνδρου και στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στον επίγειο παράδεισό της και γεμίζει τις μπαταρίες της, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που θα ξεκινήσει από Οκτώβρη για εκείνη.

Μέχρι τότε, η ωραία Ελένη δεν σταματά να χαίρεται την κάθε στιγμή μακριά από το άγχος της καθημερινότητάς της στην πρωτεύουσα και να χαλαρώνει μαζί με τον σύζυγός της, Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και τα παιδιά της. Μάλιστα, ως λάτρης των social media, μοιράζεται αρκετά συχνά με τους followers της στιγμές από την καθημερινότητά της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε σε έξοδό της και στην οποία πόζαρε φορώντας ένα κατακόκκινο σατέν φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ, μέσα στο οποίο έδειχνε πιο όμορφη κι εντυπωσιακή από ποτέ. Φορώντας φλατ παπούτσια και το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν στα χείλη, η παρουσιάστρια του Alpha εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και όχι άδικα.

Το καλοκαίρι της πάει πολύ!

Read More

And More