Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει τη μικρή Μαρίνα να ζωγραφίζει στο εξοχικό τους στην Άνδρο!

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο στην Άνδρο περνάει η Ελένη Μενεγάκη. Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η παρουσιάστρια, μαζί με την οικογένειά της, ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Χωρίς να χάσει λεπτό, το μεσημέρι της Παρασκευής, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, πήρε τα πράγματά της και σάλπαρε για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Τα Άχλα της Άνδρου είναι ο επίγειος παράδεισός της και δεν τον αλλάζει με τίποτε, αφού εκεί ηρεμεί και ζει υπέροχες στιγμές.

Το πρωί της Κυριακής, ως λάτρης του Instagram, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας, να ετοιμάζει μια ζωγραφιά για τον μπαμπά της, καθώς σήμερα είναι η γιορτή του πατέρα.

Με ένα κόκκινο floral φουστάνι και τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα, η Μαρίνα έδειχνε πολύ γλυκιά και χαριτωμένη, ενώ εμφανές είναι πια πώς έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια 4χρονη δεσποινίδα. Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Alpha δεν παρέλειψε να παρουσιάσει και τη.. δημιουργία της κόρης της, περήφανη για εκείνη.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More