Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει την μικρή Μαρίνα με το μαγιό της δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο!

Η ημέρα του πατέρα ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε «γιορτή του πατέρα» είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει.

Σήμερα, λοιπόν, από νωρίς το πρωί, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με φωτογραφίες Ελλήνων celebrities που ποζάρουν μαζί με τα παιδιά τους ή τους δικούς τους μπαμπάδες, θέλοντας να τους ευχηθούν και δημόσια “χρόνια πολλά” .

Ανάμεσα σε άλλους, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram της και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους μπαμπάδες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φωτογράφισε την μικρή Μαρίνα να στέκεται δίπλα στον Μάκη Παντζόπουλο, φορώντας το μαγιό της, καθώς οι δυο τους ατένιζαν την θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στα Άχλα της Άνδρου.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια από τους followers της να είναι χιλιάδες μέσα σε λίγα λεπτά.

Read More

And More