Ελένη Μενεγάκη: Για αγορές στην Κηφισιά παρέα με την 11χρονη κόρη της, Βαλέρια! [pics]

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύτεκνη μαμά που έχει αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της, τον 17χρονο Άγγελο, την 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια -από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο– και την 4χρονη Μαρίνα με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στα παιδιά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Παρά το πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά της, η παρουσιάστρια του Alpha προσπαθεί πάντα να βρίσκει ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνει εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια της, περνώντας μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα όμορφες και χαλαρές στιγμές.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Ελένη βρέθηκε στην Κηφισιά, όπου έκανε βόλτα στα μαγαζιά παρέα με την κόρη της, Βαλέρια, πραγματοποιώντας μαζί κάποιες αγορές. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία τους στον δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα, αλλά και τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν πάνω τους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, ντυμένη casual και με ελαφρύ μακιγιάζ, βοήθησε την κόρη της να διαλέξει ρούχα, ενώ εκείνη την άκουσε προσεκτικά, αφού φημίζεται για το καλό γούστο της. Χέρι-χέρι, μόλις ολοκλήρωσαν τα ψώνια τους, κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο και αναχώρησαν για το σπίτι τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More