Ελένη Μενεγάκη: Για αγορές στο Μαρούσι με casual look! [pics]

Ελένη Μενεγάκη: Για αγορές στο Μαρούσι με casual look! [pics] | tlife.gr

Στους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινότητας έχει μπει η Ελένη Μενεγάκη, καθώς το καλοκαίρι αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνη και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Ωστόσο, η ίδια φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την παρουσιάστρια του Alpha σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η… ωραία Ελένη ήταν μόνη, καθώς οι σχολικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει για τα παιδιά της -τον 16χρονο Άγγελο, την 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια και την 4χρονη Μαρίνα-, ενώ ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, βρίσκεται ακόμα στα Άχλα της Άνδρου λόγω της ξενοδοχειακής του επιχείρησης.

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια casual εμφάνιση, φορώντας χακί πουκάμισο, t-shirt σε berry απόχρωση, τζιν παντελόνι και μαύρα boots. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη και όλοι όσοι την αναγνώρισαν δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της.

Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ, κάνοντας τις αγορές της στα καταστήματα, για μία φορά παρέδωσε… μαθήματα στυλ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more