Ελένη Μενεγάκη για Γιάννη Τσορτέκη – «Έχω παρακολουθήσει όλες του τις συνεντεύξεις, με ενδιαφέρει να τον γνωρίσω»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Γιάννη Τσορτέκη που προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως παρότι δεν τον γνώριζε πριν, είναι ένα πρόσωπο που της έχει κινήσει το ενδιαφέρον και θα ήθελε να γνωρίσει γι’ αυτό και έχει παρακολουθήσει όλες του τις συνεντεύξεις.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την επιθυμία της να τον φιλοξενήσει κάποια στιγμή και στην εκπομπή της προκειμένου να μιλήσει μαζί του και να τον μάθει καλύτερα αφού όπως είπε είναι ένα πρόσωπο που την ενδιαφέρει.

«Τον Γιάννη Τσορτέκη τον είδαμε φέτος σε δυο σειρές, στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ήταν συγκλονιστικός, εκεί τον είδα, δεν τον ήξερα πριν, ήταν καταπληκτικός αλλά το ίδιο καταπληκτικός είναι και στη σειρά του Alpha, “Αυτή η νύχτα μένει” σε έναν διαφορετικό ρόλο.

Έχω κάτσει και έχω ακούσει και συνεντεύξεις του. Είναι από τα πρόσωπα που δε γνωρίζω και ήθελα να κάτσω να τα γνωρίσω. Τον έχω παρακολουθήσει όπου έχει δώσει συνέντευξη. Με ενδιέφερε. Τώρα παίζει σε άλλο κανάλι και θα έχει και άλλες υποχρεώσεις αλλά, όταν θα είναι πιο χαλαρά είναι από τα πρόσωπα που θα ήθελα να δω.

Τον κοιτάζω στις συνεντεύξεις του και είναι πάντα ο ίδιος ανεξάρτητα με το ποιος κάθεται απέναντί του, αυτός είναι ο ίδιος. Δε μπαίνει στον άλλον, είναι αυτός και όποιος θέλει να τον πλησιάσει, να συζητήσουν… Πολύ μου άρεσε. Απλά το λέω» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More