Ελένη Μενεγάκη: Η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου στα ασφαλιστικά μέτρα που της έκανε η παρουσιάστρια! Video

Η Ελένη Μενεγάκη, πριν μερικές μέρες, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου, μετά από απρεπείς χαρακτηρισμούς της δημοσιογράφου προς την παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά. Η Ελένη απευθύνθηκε στο δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό και ζήτησε να κινηθεί νομικά. Ο δικηγόρος, μιλώντας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δήλωσε πως η παρουσιάστρια προσβλήθηκε, καθώς οι χαρακτηρισμοί της δημοσιογράφου έθιξαν την εντιμότητά της.

«Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε χρηματικό όφελος. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν… Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αγαπηνός.
Μια εβδομάδα μετά ήρθε και η απάντηση της Τάνιας Ιακωβίδου, όπου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και δήλωσε πως δεν μετάνιωσε τίποτα από όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη. “Ήταν μια εκπομπή διαλόγου και κριτικής. Ο διάλογος στο πλαίσιο της δημοκρατίας εννοείται πως επιτρέπεται. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο”, είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.
Δες το βίντεο:

Read More

And More