Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος από το μαιευτήριο και τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της!

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια”, είπε η Ελένη Μενεγάκη βγαίνοντας από το μαιευτήριο με την μπέμπα της και τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της.

/

Τρισευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους που περίμεναν από νωρίς έξω από το ΙΑΣΩ και τους ευχαρίστησαν όλους για την αγάπη τους. Και κυρίως τον γιατρό της Γιώργο Σταματίου, για τη στήριξη και την βοήθειά του.
Κατά την έξοδό της, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ζήτησε από τους φωτογράφους να αφήσουν το μωρό της να ζήσει τη ζωή του και να μην το κυνηγήσουν.

/

Όσο για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της; Τα λόγια είναι περιττά και φθάνουν οι φωτογραφίες για να δεις πόσο χαρούμενος είναι. Όταν εκείνος μάλιστα, είδε τις κάμερες, χαμογέλασε αλλά δεν έκανε δηλώσεις λέγοντας πως δεν είναι καλός σε αυτά και άφησε την αγαπημένη του Ελένη να μιλήσει.

/

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για τις ευχές και που μας περιμένατε και όλες αυτές τις μέρες και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω, που περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι να φτάσει η ώρα επιτέλους να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, βλέπετε… Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλο τον κόσμο, όχι μόνο του νοσοκομείου -το ιατρικό και μη ιατρικό προσωπικό-, όλο τον κόσμο που είχε τη σκέψη του κοντά μου όλον αυτό τον καιρό που χωρίς να μιλάω ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες που είχα. Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά σε ένα μήνα”.
/
Όσο για τα παιδιά της; Αυτά περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό της μπέμπας… “Είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πώς και πώς τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδελφούλης της την έχει δει ήδη”, είπε.
Δες φωτογραφίες από την έξοδο από το μαιευτήριο:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Δες το video του zappit:

Read More

And More