Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για όσα ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας καθημερινή εκπομπή

Τη δική της εξομολόγηση για όλα όσα ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια την ώρα που παρουσίαζε την καθημερινή της εκπομπή θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια που φέτος αποφάσισε να πάρει για λίγο απόσταση από τα πράγματα και να απολαύσει μια πιο ήρεμη και ανέμελη ζωή με την οικογένειά της δεν ξεχνά στιγμή τον κόσμο που την ακολουθεί και τη στηρίζει. Είναι γνωστό αλλωστε πως η Ελένη Μενεγάκη είχε καταφέρει να αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση με το κοινό της και να γίνει η “Ελένη τους”.

Φέτος που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, η επαφή της με τον κόσμο συνεχίζεται μέσα από το Instagram με την ίδια να δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της και πολλές φορές να ανοίγει διάλογο στα σχόλια με τους ακόλουθούς της.

Στην ανάρτηση που έκανε σήμερα μέσα από το σπίτι της μια διαδικτυακής της φίλη σχολίασε, “Είναι αλήθεια περίεργο να επικοινωνεί κάποιος μαζί σου έστω κι έτσι. Μας λείπει το γέλιο σου. Μας λείπεις εσύ Ελένη”.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να αντισταθεί και απάντησε στο εν λόγω σχόλιο αποκαλύπτοντας όλα όσα εκείνη ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

“Μου λείπετε κι εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας, τα γέλια και οι συζητήσεις μας. Το πιστεύεις ότι ένιωθα σαν να είμαστε στο ίδιο σαλόνι και τα λέγαμε καθημερινά. Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο” έγραψε.

Read More

And More