Ελένη Μενεγάκη: Η έντονη ενόχλησή της από σχόλιο follower και η αποστομωτική απάντησή της!

Η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν βγήκε στον αέρα, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε ο Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε κανονικά στο πόστο της, όμως τελικά η εκπομπή αναβλήθηκε. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το άδειο πλατό της και σχολίασε:

“Σε άδειο πλατό…Για προληπτικούς λόγους και προκείμενου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κ να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα μέχρι νεοτέρας ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά …. για όλους”. Αμέσως οι τηλεθεατές και διαδικτυακοί φίλοι της άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους σχόλιά στην ανάρτησή της στέλνοντάς της μηνύματα συμπαράστασης.

Ωστόσο, ένα από αυτά έμελλε να ενοχλήσει την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η τηλεθεάτρια υπονοούσε ότι η παρουσιάστρια είναι μόνη της στο πλατό, αφού εκείνη θέλει να βγουν κανονικά οι εκπομπές της αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν στην χώρα. Η ωραία Ελένη δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει αναπάντητο αυτό το σχόλιο και έτσι έγραψε:

 

«Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Read More

And More