Ελένη Μενεγάκη: Η επιστροφή στον επίγειο παράδεισό της και οι φωτογραφίες από τον κήπο

Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα στις διακοπές της για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της καμπάνιας, όμως εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται και πάλι στον επίγειο παράδεισό της.

Η ωραία Ελένη προτίμησε να περάσει αυτές τις διακοπές στην εξοχική κατοικία που διαθέτει μαζί με την οικογένειά της στο κυκλαδίτικο νησί, αποφεύγοντας έτσι τις αποδράσεις σε άλλα μέρη, όπως συνήθιζε να κάνει τα προηγούμενα καλοκαίρια. Η ίδια ξεκουράζεται, ηρεμεί και χαίρεται τον άφθονο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με δύο φωτογραφίες μέσα από τον κήπο της καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της το πρωί της Κυριακής. Φορώντας ένα ροζ μπικίνι και ένα παρεό η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χαμογελαστή και σχολιάζει: “Καμία φορά γκρινιάζω για τους αέρηδες του Αιγαίου που μας ζαλίζουν το κεφάλι, αλλά κάτι μέρες σαν κι αυτές παρακαλάω να φυσήξει λίγο να δροσιστούμε”.

Δες φωτογραφίες:

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με χάρη μέσα στον κήπο της!

Read More

And More