Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της και το βιβλίο που δεν μπορεί να αφήσει από τα χέρια της!

Σχεδόν καθημερινά, η Ελένη Μενεγάκη δίνει ένα… άτυπο ραντεβού με τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθιερωμένη ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά της μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από τον Alpha την 1η Ιουλίου, προσπαθεί να ασχολείται με πράγματα που της αρέσουν. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θέλει να χάνει και την επικοινωνία που είχε με τους θαυμαστές της.

Σήμερα το πρωί, η Ελένη θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της-εκεί από όπου βλέπουμε τα περισσότερα στιγμιότυπα τον τελευταίο καιρό- και να αποκαλύψει στους followers της ποιο βιβλίο δεν μπορεί να αφήσει από τα χέρια της μέχρι να το ολοκληρώσει!

«Το ξεκίνησα χτες το «Πείραμα μνήμης» και σήμερα μέχρι το βράδυ θα το έχω τελειώσει σίγουρα γιατί και το πρώτο βιβλίο του Fitzek που είχα διαβάσει, «Το Δέμα» δεν μπορούσα να το αφήσω μέχρι να το τελειώσω! Ο συγγραφέας παίζει με το μυαλό σου και δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δες την εικόνα που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη:

Read More

And More