Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της λίγες ώρες πριν την αλλαγή της χρονιάς

Λίγες ώρες μας χωρίζουν μόνο από την αλλαγή της χρονιάς. Ο χρόνος που αφήνουμε πίσω μας σίγουρα ήταν αρκετά δύσκολος και πρωτόγνωρος για όλους μας. Το ίδιο και για την Ελένη Μενεγάκη αφού εκτός από όλα όσα ζήσαμε σαν χώρα, εκείνη είδε και για πρώτη φορά πως είναι να ζεις εκτός τηλεόρασης χωρίς το άγχος μιας καθημερινής εκπομπής,η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει τη χρονιά που φεύγει με μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια, φέτος βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης ύστερα από δική της απόφαση, αφού επιθυμία της ήταν επιτέλους να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της και να απολαύσει κάποια απλά καθημερινά πράγματα που το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσε.

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο συνεχίζει να διατηρεί επαφή με τους θαυμαστές της μέσω των social media με τις σχεδόν καθημερινές της αναρτήσεις. Λίγες ώρες λοιπόν πριν την αλλαγή της χρονιάς, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

“Σε λίγες ώρες ο χρόνος αλλάζει … αν μπορούσες να πραγματοποιήσεις μια ευχή , ποια θα ήταν η δικιά σου για το 2021 που να αφορά μόνο εσενα ! Υ.γ επειδή η υγεία εννοείτε, γράψε ότι άλλο νομίζεις ! ” έγραψε η παρουσιάστρια.

Read More

And More