Ελένη Μενεγάκη: Η Κυριακάτικη βόλτα στην Ακρόπολη και η απρόσμενη συνάντηση!

Η Ελένη Μενεγάκη αναμφισβήτητα είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και αυτός είναι και λόγος που βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στους δέκτες μας. Η ίδια λατρεύει την δουλειά της, όμως η μεγάλη της αδυναμία δεν είναι άλλη από τα τέσσερα παιδιά της.

Σήμερα, η μεσαία της κόρη, Λάουρα, έγινε 14 και η μαμά της δεν μπορούσε να μην της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο. Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό, η παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε να κατέβει μαζί με την οικογένειά της στο κέντρο της πόλης και να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Η Κυριακή είναι η ιδανικότερη μέρα για τέτοιες μικρές εξορμήσεις και η Ελένη τ γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βόλτας της συνάντησε τυχαία στο κέντρο την καλή της φίλη και πρώην συνεργάτιδα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η Ελένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από την συνάντησή τους, γράφοντας: “τυχαία συνάντηση στης Ακρόπολης τα μέρη με την @argirobarbarigou ❤️Υπέροχη μέρα για βόλτα !”.

Read More

And More