Ελένη Μενεγάκη: Η λαμπερή εμφάνιση στη ροζ φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου έγινε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος. Η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το μήνυμα της καμπάνιας μεταφέρει για ακόμη μια χρονιά η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά το μήνυμα της καμπάνιας.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έφτασε πριν λίγη ώρα στο Εθνικό Θέατρο συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη Στάθη Κουκουτσίδη και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό σακάκι με λευκό παντελόνι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν εντυπωσιακό κότσο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωταγώγηση του Εθνικού Θεάτρου αποτελεί μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει και φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες του TLIFE από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στη φωταγώγηση του κτηρίου Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

 

Read More

And More