Ελένη Μενεγάκη: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές στη μητέρα της

Η αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στη μητέρα της, την κυρία Ζέτα είναι γνωστή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια μέσα από τις εκπομπές της αναφερόταν στη μητέρα της περιγράφοντας αστεία περιστατικά της καθημερινότητάς τους αλλά και ιστορίες από το παρελθόν και τα παιδικά τους χρόνια. 

Η κυρία Ζέτα άλλωστε, στάθηκε στην Ελένη σαν μητέρα και πατέρας μαζί αφού ο μπαμπάς της παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν πολύ, την βοήθησε με το μεγάλωμα των δικών της παιδιών, και τη στήριξε σε κάθε δύσκολη στιγμή της. Επομένως σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια εκφράζοντάς της την αγάπη της. 

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία ποζάρει δίπλα στη μητέρα και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και έγραψε, “Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω…Ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα…Είσαι ο άγγελός μου. Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ”.

Read More

And More