Ελένη Μενεγάκη: Η πόζα στο σκάφος, χωρίς μακιγιάζ – Πώς περνά στις διακοπές της

Η Ελένη Μενεγάκη, ποτέ δεν έκρυψε ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή της! Πάντα έδειχνε να απολαμβάνει τις ομορφιές του καλοκαιριού, τον ήλιο και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της και την “παύση” που αποφάσισε να κάνει από την τηλεόραση, περνά το καλοκαίρι της στον παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες η Ελένη και ο Μάκης βρέθηκαν στη Νάξο ενώ σήμερα η Ελένη μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία πάνω στο σκάφος χωρίς ίχνος μακιγιάζ, στην οποία, φαίνεται η χαλάρωση και η ηρεμία στο πρόσωπό της! Η Ελένη περιέγραψε με 3 λέξεις πως περνά στις διακοπές της και τα είπε όλα!

“Ηρεμία … χαρούμενες στιγμές και αγάπη ! #eleni #summer2020 #greekislands #greece” έγραψε η Ελένη κάτω από την φωτογραφία της!

Η Ελένη απάντησε και σε μια follower της εξηγώντας πως πλέον χαίρεται τη ζωή της χωρίς να την κυνηγά ο χρόνος…

“ζω απολαμβάνοντας το τώρα … κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα κι εγώ την χαίρομαι μ έναν καινούριο τρόπο ! Ο χρόνος πια δεν με κυνηγά ! Είμαι ήρεμη , χαρούμενη και παρούσα σε όλα! Ελπιζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω”‘εγραψε

Read More

And More