Ελένη Μενεγάκη: Λαμπερή και ντυμένη στα ροζ για την φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη – Φωτογραφίες TLIFE

Το βράδυ της Τετάρτης 12.10 πραγματοποιήθηκε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού Μουσείου Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το μήνυμα της καμπάνιας μεταφέρει και φέτος η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά το μήνυμα της καμπάνιας.

 

Η παρουσιάστρια του Mega έφτασε λίγο πριν τις 21:00 στο Μουσείο Μπενάκη συνοδευόμενη από τον στενό της συνεργάτη Στάθη Κουκουτσίδη και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φόρεμα σε ροζ απόχρωση και έχοντας τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Με τον σχεδιαστή του βραχιολιού, Δούκα Χατζηδούκα

Ευριπίδης Γουργουλίδης, Corporate & Brand Communications Manager

«Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ και που είμαι σήμερα εδώ και τόσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη και δυνατή αλυσίδα που μας ενώνει με μια φωνή, με μια φωνή που δείχνει την αγάπη μας στη ζωή και την αγάπη μας στις γυναίκες. Χαίρομαι που κάθε χρόνο είμαι εδώ μαζί σας να περάσουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα. 

 

Ειδικά στη χώρα μας ο καρκίνος ήταν μια αρρώστια που δεν θέλαμε να ονοματίζουμε, δεν θέλαμε να συζητάμε, νιώθαμε άβολα. Πάντως δεν το συζητούσαμε. Το κομμάτι του καρκίνου του στήθους, του μαστού νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητιέται από πολύ μικρές ηλικίες, ακόμη και μέσα από τα σχολεία. Χαίρομαι που εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας αυτό γίνεται μια μεγάλη κουβέντα, μια μεγάλη συζήτηση» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη κατά την ομιλία της.

«30 χρόνια δέσμευσης. Ενωμένοι να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!» έγραψε λίγο αργότερα η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη αποτελεί μέρος της φωταγώγησης σημαντικών κτιρίων-οροσήμων σε ροζ χρώμα που πραγματοποιείται παγκοσμίως στο πλαίσιο της εκστρατείας γνωστής εταιρίας καλλυντικών, κατά του καρκίνου του μαστού.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More