Ελένη Μενεγάκη: Λίγο πριν φύγει για διακοπές, πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση για τη νέα σεζόν στον Alpha!

Την ερχόμενη Παρασκευή, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ρίχνει αυλαία για την φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια αναμένεται να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα περάσει, όπως συνηθίζει, στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Ωστόσο, επειδή η Ελένη δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, η “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης” πραγματοποίησε επίσημη φωτογράφηση για την καμπάνια του νέου προγράμματος του Alpha.

Συγκεκριμένα, η Ελένη πόζαρε με αέρα μοντέλου στον φακό του γνωστού φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού και, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια από τις λήψεις που ξεχώρισε.

“Backstage #eleni Νέα σεζόν 2019-2020 #alphatv”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της να… πέφτουν βροχή.

Η Ελένη Μενεγάκη, όμορφη και εντυπωσιακή, φωτογραφήθηκε και ανανέωσε έτσι έμμεσα το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Read More

And More