Ελένη Μενεγάκη: Λύγισε στον αέρα! “Δεν μπορώ άλλο, είναι τρομερό…”

Μπορεί να είναι μία λαμπερή παρουσιάστρια, μπορεί να είναι μία επιτυχημένη επαγγελματίας, μπορεί να είναι μία δυναμική γυναίκα, όμως, πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα η Ελένη Μενεγάκη είναι μάνα, μητέρα, μαμά! Η Ελένη ανήκει στη κατηγορία εκείνη των γυναικών που λατρεύουν τα μωρά και που η μητρότητα ανέκαθεν έπαιζε για εκείνες καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και ήταν η απόλυτη προτεραιότητα. Αλλωστε, γι΄αυτό και η Ελένη έφερε στο κόσμο τέσσερα παιδιά!
Κάθε φορά που στο πλατό του Alpha ακούγονται ιστορίες που έχουν να κάνουν με μωρά, ή με παιδάκια, η Ελένη λυγίζει, δεν αντέχει… Ετσι, έγινε και σήμερα! Δύο μωρά πετάχτηκαν στα σκουπίδια, έζησαν και βρήκαν στη συνέχεια τους σωτήρες τους που τους θεωρούν γονείς τους. Το 1995 στο Σικάγο ένας οικοδόμος έκπληκτος ανακάλυψε στασκουπίδια ένα νεογέννητο μωρό και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το μωράκι αυτό φυσικά στη συνέχεια υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι και όταν έγινε είκοσι ετών έψαξε και βρήκε τον σωτήρα της…

Η δεύτερη συγκλονιστική ιστορία ζωής, έχει να κάνει με ένα κοριτσάκι, το οποίο μόλις γεννήθηκε εγκαταλείφτηκε από τη μητέρα του σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο στο Λονδίνο! Είχε έρθει στη ζωή δύο ώρες πριν! Το αγγελάκι αυτό έζησε και υιοθετήθηκε από ζευγάρι που δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει δικό του παιδί.

Στα 8 της χρόνια οι γονείς της μικρής τηςαποκάλυψαν όλη την αλήθεια στα 21 της θέλησε να γνωρίσει τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή… Όπως ήταν φυσικό η Ελένη συγκλονίστηκε από αυτές τις δύο ιστορίες. Η Ελένη ως μάνα τεσσάρων παιδιών, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά,πως «πως μπορεί κάποιος να αφήσει το παιδάκι του, παρά τις όποιες δυσκολίεςπου μπορεί να αντιμετωπίζει, όταν αυτό μυρίζει γάλα, όταν είναι ένα «λουκουμάκι»! Είναι τρομερό, είναι τρομερό…”

Read More

And More