Ελένη Μενεγάκη: Το μαγευτικό ταξίδι στις Κάννες και οι grande εμφανίσεις! [pics]

Ελένη Μενεγάκη: Το μαγευτικό ταξίδι στις Κάννες και οι grande εμφανίσεις! [pics] | tlife.gr

Ένα όνειρό της έγινε πραγματικότητα και η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε επιτέλους να βρεθεί στις Κάννες και στο 71ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 19 του μήνα στη γαλλική ριβιέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια που αγαπά τα ταξίδια και τον κινηματογράφο ήθελε πολύ να βρεθεί σε ένα από τα φεστιβάλ που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια στη Γαλλία και είχε μοιραστεί αυτήν την επιθυμία της και με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Να που έφθασε, λοιπόν,  η μεγάλη στιγμή και για χάρη της συνεργασίας της με τη L’ Oréal Paris, της οποίας είναι πρέσβειρα, η Ελένη πέταξε για Κάννες.  Η γνωστή εταιρεία είναι επίσημη make up partner του Φεστιβάλ και έτσι η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να λείπει από το κοσμικό γεγονός. Έτσι, η ωραία Ελένη βρέθηκε στις Κάννες και εντυπωσίασε μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της.

Επιτέλους! @elenimenegaki #cannesfilmfestival#dimitrispetrou

A post shared by Theodore Koutsogiannopoulos (@theodorekoutsogiannopoulos) on

Εκεί έγινε φυσικά και το reunion με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ενώ βρέθηκε και σε κινηματογραφική πρεμιέρα με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, σχεδιασμένη από τους MIRO!

Η Ελένη Μενεγάκη , μάλιστα, ανεβάζει από το Σάββατο, φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι της και μοιράζεται μαζί μας, όλες τις μαγικές στιγμές που ζει στην καρδιά της πιο ξεχωριστής γιορτής του κινηματογράφου!

Για coctail με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Στο La Croisette στις Κάννες

Η προετοιμασία της…

READ more