Love is in the air!

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Αυτές είναι οι πιο τρυφερές φωτογραφίες τους

Έξι χρόνια γάμου και έξι χρόνια απόλυτης ευτυχίας συμπληρώνουν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας μετρούν έντεκα χρόνια κοινής πορείας, μια πορεία γεμάτη γέλια, αγκαλιές, εύκολες και δύσκολες στιγμές και φυσικά αγάπη, πολλή αγάπη. Η μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους είναι η κόρη τους, Μαρίνα, η οποία τον ερχόμενο Μάρτιο θα γίνει έξι ετών. 

Η γνωριμία του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στα Άχλα της Άνδρου, όταν η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε την ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει συμπάθεια και η συμπάθεια έρωτας! Στις αρχές του 2011, οι δυο τους άρχισαν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Τον Δεκέμβριο του 2011 σε βραδινή τους έξοδο

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην αναφερόταν στην προσωπική της ζωή δημόσια, όμως η ευτυχία στα μάτια της δεν κρυβόταν! Το ζευγάρι άρχισε να μοιράζεται σιγά – σιγά την καθημερινότητα του, γεγονός που κάνει μέχρι σήμερα με σεβασμό, στήριξη και εμπιστοσύνη. 

Όσο μυστικά έγιναν ζευγάρι, έτσι μυστικά παντρεύτηκαν πριν από ακριβώς έξι χρόνια, χωρίς να μάθει κανένας τίποτα. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος κράτησαν για τους δυο τους τη χαρμόσυνη είδηση και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχουμε δει κάποια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. 

Ο Μάκης Παντζόπουλος μπορεί αρχικά να απέφευγε τους φωτογράφους, όμως με τα χρόνια κατάφερε να εξοικειωθεί μαζί τους και να ποζάρει άνετα στο πλευρό της συζύγου του. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η δημοσιότητα, αρκεί που έχει δίπλα του την “Έλεν”, όπως αποκαλεί την Ελένη του.

Τον Αύγουστο του 2012 στην Άνδρο

Τον Φεβρουάριο του 2018

Τον Μάρτιο του 2020

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και για πολλά χρόνια προτιμούσε να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, πλέον θέλει να μοιράζεται τη χαρά της  με όσους την αγαπούν και την ακολουθούν στα social media.

Έτσι αρκετές είναι οι φορές που έχει δημοσιεύσει στο Instagram στιγμιότυπα από ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές. Είτε από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα, είτε από κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε από τον επίγειο παράδεισό τους στην Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει δίπλα στον άνδρα της ζωής της και λιώνει από ευτυχία.

Τον Δεκέμβριο του 2018 σε ένα οικογενειακό ταξίδι στην Αφρική

Τον Ιανουάριο του 2019 η Ελένη Μενεγάκη έγραφε: “Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμογελά και αγάπη! Χρόνια πολλά”

Και κατά καιρούς, κατά λάθος “πρόδωσε” τον γάμο της στον αέρα της εκπομπής.

Τον Ιούνιο του 2019 στην Άνδρο

Τον Δεκέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το φιλί της παρουσιάστριας στον άντρα της, στο φινάλε της “Ελένης”;

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

Τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη έγραφε: “Love is in the air”

Τον Ιανουάριο του 2020 και ανήμερα των γενεθλίων του Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη έγραφε: “Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε”

Read More

And More