Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Ρομαντική απόδραση για δύο στη Χαλκίδα! Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης με τον άντρα της

Μία νέα καθημερινότητα ζει τους τελευταίους μήνες η Ελένη Μενεγάκη και απόλυτη προτεραιότητα αυτής έχουν τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Βαλέρια, Λάουρα, Μαρίνα, αλλά και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής της και κάνει όλα όσα δεν μπορούσε να κάνει τόσο καιρό λόγω περιορισμένου χρόνου.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη απόδραση στη Χαλκίδα, παρά τον βροχερό φθινοπωρινό καιρό. Η ωραία Ελένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δύο φωτογραφίες από την εξόρμησή της έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με το σύζυγό της και έτσι αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που το κάνει. 

Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα και πόζαραν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί στο φακό. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της, “βόλτα για δύο”, με τα likes και τα σχόλια να μην έχουν τέλος. 

Μία ρομαντική εξόρμηση δίπλα στη θάλασσα αποφάσισε να κάνει το όμορφο ζευγάρι!

Read More

And More