Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Νέα απόδραση με το σκάφος [pic]

Αυτό το καλοκαίρι έχει περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις από κάθε άλλη χρονιά αλλά η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να το χαίρεται. Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένειά της και συχνά κάνει μικρές αποδράσεις με τον άντρα της, Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη αυτή τη φορά απαθανατίστηκε στο Μύτικα όπου έκαναν ολιγόωρη στάση για φαγητό. Η Ελένη, ο Ματέο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, άραξαν το εντυπωσιακό ταχύπλοο φουσκωτό τους στη πλωτή προβλήτα στο πάνω Μύτικα και κατευθύνθηκαν στον Φάρο, όπου και κάθισαν για φαγητό, σύμφωνα με το mytikaspress.blogspot.gr, απολαμβάνοντας τους εκλεκτούς μεζέδες της Ευθυμίας και του Τζίμη.

Στη συνέχεια έκαναν τα ψώνια τους σε σούπερ μάρκετ στο κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα και κατά τις 8 και 30 αναχώρησαν με κατεύθυνση προς Πογωνιά πιθανόν, όπου φιλοξενούνται από φιλικό τους πρόσωπο.

Η παρακάτω φωτογραφία του Λεωνίδα Καραπατάκη δείχνει την οικοδέσποινα της εκπομπής “Ελένη” με την οικογένειά της στο σκάφος τους.

Κράτα το

Read More

And More