Ελένη Μενεγάκη: Με απουσίες λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» ξεκίνησε η εκπομπή της

Η κακοκαιρία “Ελπίς” έχει ξεκινήσει από τις πολύ πρωινές ώρες με αποτέλεσμα πολλές πόλεις αλλά και νησιά της χώρας μας να έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά. Μάλιστα πολλά είναι και τα προβλήματα στην κυκλοφορία ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια.

Το πρωί της Δευτέρας 24/1 η Ελένη Μενεγάκη αφού καλημέρισε τους θαυμαστές της με μία φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της, λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της. Ωστόσο, ένας από τους συνεργάτες της δεν κατάφερε να βρεθεί στην εκπομπή λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην κυκλοφορία.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος έχει αποκλειστεί στο Μαρούσι και δεν κατάφερε να οδηγήσει μέχρι του στούντιο του Mega.

«Είναι αυτό που λέμε κάποιοι καταφέραμε να μαζευτούμε. Ο Ουγγαρέζος από το Μαρούσι δεν κατάφερε να έρθει, η Ελιάνα από την παραλία ήρθε. Έχει να κάνει με τους δρόμους. Κάποιοι που το αυτοκίνητό τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ή δεν φαντάζονται τι μπορεί να βρουν και εγώ το πρωί πάω να βγω έξω λέω “που πας κάλε πως έγινε έτσι ο δρόμος”», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More