Ελένη Μενεγάκη: Με chic androgynous look για αγορές στα βόρεια προάστια! [pics]

Στους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινότητας έχει μπει για τα καλά πια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ωστόσο, η ίδια φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, αλλά και τον εαυτό της.

Εκτός από μία επιτυχημένη παρουσιάστρια, η Ελένη είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος για τον Μάκη Παντζόπουλο και μια στοργική μητέρα για τα παιδιά της. Βέβαια, φροντίζει πάντα να μην παραμελεί τη θηλυκή πλευρά της και, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν.

Πρόσφατα, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έκανε μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά, πραγματοποιώντας κάποιες αγορές. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της στον χώρο δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα, αλλά και τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν πάνω της.

Η Ελένη Μενεγάκη στην έξοδό της αυτή έκλεψε τις εντυπώσεις με το chic androgynous look που επέλεξε. Φορώντας ένα κουστούμι σε μπλε χρώμα, συνδυασμένο με λευκό t shirt και κλασικές γόβες, πραγματοποίησε μία εμφάνιση που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό και σίγουρα αρκετές γυναίκες θα θέλουν να αντιγράψουν.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More