Ελένη Μενεγάκη: “Με ενοχλεί η δειλία και η αναποφασιστικότητα σε έναν άνδρα”! Διάβασε μία απολαυστική συνέντευξη της Απόλυτης από το 1995…

Ήταν τέλη καλοκαιριού του 1995… Ήταν η χρονιά εκείνη που ότι είχε ξεκινήσει να λάμπει σιγά-σιγά το αστέρι της Ελένης Μενεγάκη στον μαγικό έναστρο ουρανό της ελληνικής τηλεόρασης… Ήταν η χρονιά εκείνη που έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή της ωραίας Ελένης, μιας και ο “Πρωινός Καφές” βρισκόταν καθ ΄οδόν προς την πόρτα της και δεν της είχε χτυπήσει ακόμα το κουδούνι.

Ήταν η χρονιά εκείνη που τα Μέσα είχαν αρχίσει να δείχνουν πιο… ζεστό ενδιαφέρον για την Ελένη, λόγω της συμμετοχής της στο “Πάτερ Ημών” του ΑΝΤ1. Θυμάστε την θρυλική, οικογενειακή σειρά με τον Κώστα Καρρά και την Τζέσυ Παπουτσή;

Ε, η Ελένη με το νάζι της, τα καταγάλανα μάτια της, την ζεστή φωνή της, το μπρίο της, είχε καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση και είχε κάνει τους πάντες να στρέψουν επάνω της το βλέμμα τους.

Τότε ,λοιπόν, ήταν και η πρώτη φορά που θέλησα να μιλήσω με την Ελένη… Τότε που κι εγώ επιχειρούσα ουσιαστικά τα πρώτα μου βήματα στην δημοσιογραφία, δουλεύοντας για λογαριασμό της εφημερίδας “Απογευματινή” και του τηλεοπτικού περιοδικού που κυκλοφορούσε μαζί της, το “ΑΝ”.

Με αφορμή την συνέντευξη που ακολουθεί ξεκίνησε και η σχέση μου με την Απόλυτη. Μία σχέση που μετρά πλέον πάνω από 20 χρόνια. Μία σχέση μέσα από την οποία έχω να θυμάμαι πολλά…

Μία συνέντευξη η οποία εμπεριέχει αρκετές δόσεις χιούμορ, μέσα από το οποίο ,όμως, όλοι καταλαβαίνουν πως η Ελένη από τότε ήξερε καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας και των Μέσων και το πως να κλέβει τις εντυπώσεις.

Απλώς, απολαύστε τη…

– Ποιο είναι το μεγαλύτερό σας ελάττωμα;
– Ποιο απ΄ όλα εννοείς; Κανένα δεν αφήνω δυσαρεστημένο. Είμαι λίγο γκρινιάρα, λίγο ξεχασιάρα, λίγο βαρεμένη, λίγο παθιασμένη με όλους και με όλα…
– Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σας;
– Η γαϊδουρινή υπομονή μου. Μπορεί να σκάσω και γάιδαρο αν χρειαστεί.
-Σκιαγραφήστε τον εαυτό σας με λίγα λόγια…
– Με λίγα λόγια μου είναι δύσκολο, μόνο με πολλά. Είμαι ενθουσιώδης, πλήττω εύκολα, γελάω πάρα πολύ κα σπρώχνω συγχρόνως. Γενικά είμαι εκφραστικό άτομο. Γελάω δυνατά, κουνάω χέρια-πόδια. Επικίνδυνες καταστάσεις για τους άλλους.
– Ποια είναι η πιο μεγάλη τρέλα που έχετε κάνει στη ζωή σας;
– Το ότι ταξίδεψα εντελώς μόνη φέτος το καλοκαίρι στην Ιταλία και έμεινα για ένα μήνα.
– Τι δώρα θέλετε να σας κάνουν;
– Μια βίλα, ένα σκάφος και έναν οδηγό. Μετρημένα κουκιά.
– Ποιες είναι οι αγαπημένες σας λέξεις;
– Αγαπάω, πεινάω, δεν μπορώ.
– Ποιο τραγούδι εκφράζει εσάς και τη ζωή σας;
– “Ready for love” των Bad Company.
– Θα μπαίνατε στον πειρασμό μπροστά στον πειρασμό μπροστά σε μια “Ανήθικη πρόταση” 1.000.000 δολαρίων;
– Εξαρτάται από τα οικονομικά μου την περίοδο εκείνη και φυσικά από τον κύριο που θα μου έκανε την πρόταση.
– Τι σας προσελκύει σε έναν άντρα;
– Το χιούμορ του. Αυτός που θα με κάνει να γελάσω –κάτι όχι και τόσο δύσκολο- έχει κάνει 7 στα 10 βήματα για να με κερδίσει.
-Τι σας απωθεί;
– Η δειλία και η αναποφασιστικότητά τους
– Θα προσεγγίζετε ποτέ έναν άντρα;
– Εάν δεν με ήξερε κανείς…
-Τι κάνετε στο ισχυρό φίλο όταν πεισμώνετε;
– Νάζια, τι άλλο; Είμαι μια παιχνιδιάρα γυναίκα
-Σε ποια εποχή θα θέλατε να ζείτε;
– Στην εποχή των Πτολεμαίων και να ήμουν η Κλεοπάτρα, γιατί είμαι γυναίκα που διακατέχομαι από πάθη, όπως αυτή!

Read More

And More