Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια»

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα έκανε το τηλεοπτικό της comeback στη μικρή οθόνη, δίνοντας καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega.

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής, έχει φιλοξενήσει αρκετούς καλεσμένους με τους οποίους στο παρελθόν έχει ζήσει έντονες τηλεοπτικές στιγμές, μιας και με τους περισσότερους έχει γνωριστεί και σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από την πορεία της στην μικρή οθόνη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ένα πρόσωπο το οποίο η παρουσιάστρια ήθελε να γνωρίσει καλύτερα, μέσα από τη συνέντευξή τους.

«Χαμογέλασε μου βρε λίγο. Όλη η αγριάδα σε μένα θα βγει; Αφού σου είπα ότι έχω αγωνία… Εγώ σου σκάω και ένα χαμόγελο», ήταν η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη όταν ο ηθοποιός μπήκε… ανέκφραστος στο πλατό. (Δες εδώ την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη στην εκπομπή)

Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram κοινή τους φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.

«Μόλις ανακαλύψαμε ότι έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια», έγραψε στο instagram ανεβάζοντας κοινή της φωτογραφία με τον ηθοποιό.

Read More

And More