Ελένη Μενεγάκη: Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της!

Δεκαπεντάυγουστο στο Αιγαίο θα κάνει και φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις Κυκλάδες έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Η όμορφη Ελένη βρίσκεται σχεδόν όλο το καλοκαίρι στην Άνδρο και τον επίγειο παράδεισό της και κάνει μικρές εξορμήσεις σε γειτονικά νησιά.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε στην όμορφη Νάξο και μοιράστηκε φωτογραφίες μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτήν την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, μέσα από τα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Έτσι και σήμερα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης Ελένης Μενεγάκη που φαίνεται ότι απολαμβάνει στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Χαλαρή και ανανεωμένη η Ελένη είναι αναμφίβολα στην καλύτερη περίοδο της ζωής της με τη φετινή χρονιά να είναι η μοναδική μετά από πολύ καιρό που δεν χρειάζεται να έχει άγχος για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Read More

And More