Ελένη Μενεγάκη: Νοσταλγεί την Άνδρο – Η επική φωτογραφία με τη μικρή Μαρίνα και ένα κατσικάκι στην παραλία

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να βρίσκεται σε φάση δημιουργίας και εργασίας αφού προετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επάνοδο στο Mega, μετά από ένα χρόνο απουσίας αλλά η καρδιά της δε σταματά να είναι στην Άνδρο!

Η παρουσιάστρια πέρασε την βδομάδα της πηγαίνοντας καθημερινά στα γραφεία της στο κανάλι και ετοιμάζεται πυρετωδώς να φτιάξει την ομάδα της και να στήσει την νέα της εκπομπή καθώς όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα, τον Σεπτέμβριο. Είναι γνωστό ότι η Ελένη λατρεύει την Άνδρο και σήμερα μας έδειξε πόσο ανυπομονεί να βρεθεί εκεί μόλις τελειώσει με την προετοιμασία της. 

Το Σάββατο το πρωί η Ελένη δημοσίευσε μια επική φωτογραφία με την ίδια ξαπλωμένη στην αγαπημένη της παραλία, έχοντας κοντά της την μικρή κόρη της Μαρίνα αλλά και άλλη παρέα! Το σκύλο τους αλλά και ένα χαριτωμένο κατσικάκι! Η παρουσιάστρια είναι πολύ χαρούμενη που η μικρή Μαρίνα αλλά και όλα της τα παιδιά έρχονται στα Άχλα σε επαφή με την φύση και τα ζώα, κάτι που δεν μπορούν να έχουν στο σπίτι τους στην Αθήνα

“Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές … καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού ! #eleni #androsisland #summer #greece #onarexperience” έγραψε η Ελένη κάτω από την όμορφη φωτογραφία!

Read More

And More