Ελένη Μενεγάκη: Ο δημόσιος διάλογος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο instagram

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι δυο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Οι δυο τους μπορεί στο παρελθόν να έχουν βρεθεί στην πρωινή ζώνη ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες. Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που αντάλλασσαν και μηνύματα μέσα από τις εκπομπές τους ενώ ο Γρηγόρης της είχε στείλει ανοιχτή πρόσκληση για να πάει όποτε θέλει ως καλεσμένη στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής μάλιστα είναι και ένα από τα ελάχιστα άτομα που η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ εκείνος συχνά αντιδρά στις δημοσιεύσεις της.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να στείλει τους χαιρετισμούς του στην παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία με τον οποία καλημέρισε τους θαυμαστές της.

“Γειά σου Ελένη!” έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με εκείνη να του απαντά, “Γειά σου Γρηγόρη μου”.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησαν και κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, το σταθμό που τόσα χρόνια συνεργάζεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.  (Διάβασε εδώ τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα)

Read More

And More