Ελένη Μενεγάκη: Οι αναμνήσεις της από το 2004 αγκαλιά με τον Άγγελο Λάτσιο και τον Θοδωρή Μισόκαλο! [pics]

Η εκπομπή Ελένη έφτασε στο τέλος της γι’ αυτη τη σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως βρίσκεται στην Άνδρο με τ’ αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο φαίνεται πως σήμερα ξύπνησε με νοσταλγική διάθεση κι ανέβασε δυο φωτογρφίες από το παρελθόν.

Στη μια είναι με την οικογένειά της και στην δεύτερη είναι αγαπημένες της συνεργάτιδες όπως η Ελένη Γελαλή κα ιη Φιλιώ Γιαννακοπούλου, που πλέον βρίσκεται στο Έψιλον. “Θοδωρής Μισόκαλος, γιαγιά Ζετα , Άγγελος κ στην κοιλιτσα η Λαουρα ! Επιστροφή από Κρήτη με τον Π.Καφε 2004. 2η φωτό Με την αγαπημένη φιλη -επαγγελματική μου σύντροφο Ελένη Γελαλή , την υπέροχη Φιλιώ Γιαννακοπούλου και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλληνη με τον Π. Καφέ! Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γέλασα , έκλαψα, ονειρεύτηκα και η ζωή συνεχίζεται”, έγραψε στις δυο φωτογραφίες της.

#Eleni #memories #family #friends #summer …@teomisokalos , γιαγιά Ζετα , Άγγελος κ στην κοιλιτσα η Λαουρα ! Επιστροφή από Κρήτη με τον Π.Καφε 2004❤️ 2η φωτό Με την αγαπημένη φιλη -επαγγελματική μου σύντροφο @elengelali , την υπέροχη @filiogiannak και την Βαλέτουλα μας το 2004 στην Κυλληνη με τον Π.Καφε ! Πόσες αναμνήσεις με συνδέουν με όλους εκείνους που όχι απλά συνεργάστηκα αλλά έζησα μαζί τους. Γελασα , έκλαψα , ονειρεύτηκα …και η ζωή συνεχίζεται ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Read More

And More