Ελένη Μενεγάκη: Οι δυνατές στιγμές της πίσω από τις κάμερες και το νέο της μήνυμα – Φωτογραφίες

Μερικές ώρες μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της εκπομπή στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές backstage φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο με τις σκέψεις. Μεταξύ των εικόνων βλέπουμε και την τρυφερή αγκαλιά της μεγαλύτερης κόρης της, της Λάουρας, στη συγκινημένη μητέρα της.

“Λίγες στιγμές ακόμα από χτες… στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού… λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες! Η αγκαλιά και τα χαμόγελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος, σ’ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη, φροντίδα, υπομονή και γέλιο)… η αγκαλιά της Λάουρας μου… η φώτο που είμαστε όλοι μαζί την ήμερα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες άλλα και την οικογένεια μου…

Το ήξεραν αλλά… και οι κάμερες… πάντα στην ζωή μου… κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για έμενα! Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες… θα πάρω τον χρόνο μου…. εδώ θα τα λέμε πια… χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού, αυθόρμητα, μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες…. μην με παρεξηγήσετε… θα είμαι πάντα η Ελένη…σας!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη για διακοπές.

Read More

And More