Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε από την τελευταία εκπομπή και το σχόλιο του γιου της, Άγγελου Λάτσιου

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη, αφού μέσα από την συχνότητα του Alpha αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές που την ακολουθούν πιστά εδώ και περίπου 30 χρόνια. Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη δεν σταμάτησε καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπομπής να αναπολεί αγαπημένες στιγμές του παρελθόντος και να συναντά ξεχωριστούς συνεργάτες που σημάδεψαν την πορεία της στην τηλεόραση.

Με δάκρυα στα μάτια και λέγοντας “Εις το επανιδείν όποτε και αν” η Ελένη Μενεγάκη χαμογέλασε στους τηλεθεατές κλείνοντας έτσι έναν επιτυχημένο κύκλο στην καριέρα της. Και μπορεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι αναρτήσεις της στο Instagram να ήταν αρκετές, ωστόσο αργά το βράδυ της Τετάρτης η ίδια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές ακόμα φωτογραφίες με τους συνεργάτες της από την τελευταία εκπομπή.

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν τη δημοσίευσή της ήταν και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος. Ο Άγγελος βρισκόταν μαζί με τις αδερφές του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή, μιας και τα τέσσερα παιδιά της αποτελούν το μεγάλο της στήριγμα.

Δες φωτογραφίες:

Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με την αρχισυντάκριά της, Ελένη Γελαλή.

Ο Άγγελος Λάτσιος έβαλε πολλές καρδούλες στην ανάρτηση της μητέρας του.

Read More

And More