Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την τελευταία εκπομπή – “Και να ξαναέρθω δεν θα είναι το ίδιο, γιατί εγώ δεν θα είμαι ίδια”

Μετά το τέλος της εκπομπής της και την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κεφαλαίου η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο μιλώντας για το ταξίδι που έζησε. Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης τα πρώτα λόγια της ωραίας Ελένης:

“Φεύγω γεμάτη, πάρα πολύ γεμάτη. Φεύγοντας από ένα χώρο να έχεις αφήσει και εσύ ένα στίγμα, ένα μικρό στίγμα. Για μένα είναι σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Πάντα με ενδιέφερε τη στιγμή που θα φύγω το πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πώς θα με βλέπουν, πώς θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε τους έρχομαι στο μυαλό. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δουλεύουν στην τηλεόραση και μου έστειλαν μηνύματα αγάπης και εκτίμησης.

Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα να ζήσουν δυνατές στιγμές, να τους αγαπάτε και να τους ξεχωρίζετε. Όλα ήταν έντονα, όλα ήταν δυνατά. Τι να πω… Δεν ξέρω… Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν αυτός θα έχει συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει να είσαι αληθινά ελεύθερος. 30 χρόνια ζω μαζί σας. Και να ξαναέρθω δεν θα είναι το ίδιο γιατί εγώ δεν θα είμαι η ίδια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κύκλοι δεν ξαναανοίγουν”, ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε ένα κύκλο στη ζωή της και ετοιμάζεται να ανοίξει τον επόμενο.

Read More

And More