Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές και το ταξίδι στο εξωτερικό!

Τις τελευταίες γιορτινές αγορές έκανε αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη και έκλεισε όλες τις επαγγελματικές της εκκρεμότητες για να περάσει οικογενειακά και σε εξωτικό προορισμό τις φετινές γιορτές με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού μαγνητοσκόπησε και τις εκπομπές των γιορτών ετοίμασε βαλίτσες για τις γιορτές.

Σύμφωνα με την Real Life, Η ωραία Ελένη θα ταξιδέψει και φέτος –όπως και τα τελευταία τρία χρόνια που βρέθηκε στις Μαλδίβες- σε κάποιο εξωτικό προορισμό μαζί με την οικογένειά της.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα , μάλιστα, η παρουσιάστρια , πριν λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί και αστυνομικό τμήμα για την ανανέωση του διαβατηρίου της.

Ο φετινός της προορισμός δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, μιας και η Ελένη προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Αυτό που είναι όμως, σίγουρο, είναι πως και φέτος θα λείψει για αρκετές μέρες , ώστε να ξεκουραστεί, και να επιστρέψει ανανεωμένη στην εκπομπή της, μετά την Πρωτοχρονιά!

Κράτα το

Read More

And More