Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα έγιναν backstage στην τελευταία της εκπομπή! [pics,vids]

Τα φώτα στο πλατό της «Ελένης» έσβησαν για τελευταία φορά και η Ελένη Μενεγάκη ήταν αυτή που έγραψε το τέλος -έστω και προσωρινά- στο τηλεοπτικό της βιβλίο. Μέσα από μια εκπομπή διάρκειας 210 λεπτών, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μαζί μας και με τους περισσότερους συνεργάτες της από τα 15 χρόνια στον Alpha, τις καλύτερες στιγμές της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής, οι συνεργάτες της ανέβαζαν στιγμιότυπα από τα παρασκήνια τόσο στο Instagram όσο και στα Stories της στον προσωπικό της λογαριασμό. Λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία της εκπομπή και ντυθεί, η Ελένη βρισκόταν στο καμαρίνι της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την αρχισυντάκτρια της, όπου συγκινημένοι έδωσαν μια ομαδική αγκαλιά.

Στην έναρξη της εκπομπής και όταν προβαλλόταν το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της, η Ελένη Μενεγάκη δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε σε δάκρυα. Το κλίμα στα παρασκήνια ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και συναισθηματικά φορτισμένο, ενώ πίσω από τις κάμερες την παρακολουθούσαν περήφανοι ο σύζυγός της Μάκης Πανταζόπουλος και τα τέσσερα παιδιά της.

«Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία» ήταν τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Read More

And More