Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα!

Το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες και πολλοί ένιωσαν μεγάλη έκπληξη. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφασή της να νοικιάσει από τον Δήμο Άνδρου την καντίνα και το χώρο εκμετάλλευσης για ομπρέλες και ξαπλώστρες στην αγαπημένη της παραλία στα Άχλα, πολύ κοντά στην πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα που έχει ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια πίσω από αυτήν την κίνηση της Ελένης Μενεγάκη;  Θέλει η γνωστή παρουσιάστρια να εκμεταλλευτεί και επαγγελματικά τη συγκεκριμένη παραλία; Καλά πληροφορημένες πηγές του TLIFE θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για να προστατεύσει την ομορφιά του τοπίου.  Βλέπεις η παραλία στα Άχλα είναι για εκείνη και την οικογένειά της, ο επίγειος παράδεισός της και θέλει έτσι να παραμείνει.

Φυσικά, κανείς δεν πίστεψε πως η παρουσιάστρια θα αναλάβει προσωπικά την καντίνα και θα εξυπηρετεί τους λουόμενος, αλλά αυτό που μάθαμε είναι πως στόχος της είναι να αφήσει το τοπίο ανεπηρέαστο από την ανθρώπινη επέμβαση. Έτσι, στις 20 Ιουλίου του 2017, όπως ανέφερε και το Secret των Παραπολιτικών υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας, που της δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.

Μετά από έρευνα που έκανε η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πώς όποιος νοικιάζει την καντίνα στην παραλία, έχει και τον έλεγχο για το αν θα μπουν στο συγκεκριμένο σημείο ξαπλώστρες και ομπρέλες. Έτσι, νοικιάζοντας η ίδια, το χώρο θα αποφύγει να δει στην αγαπημένη της παραλία πλαστικές καρέκλες και ξαπλώστρες και θα εξασφαλίσει την ομορφιά του τοπίου που τόσο λατρεύει.

Η εν λόγω κίνηση μάλιστα, φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους, τόσο το δήμο της Άνδρου, όσο και τους κατοίκους της περιοχής που προσπαθούν να διασφαλίσουν τη φυσική ομορφιά στις παραλίες τους.

Από την εκδρομή της Ελένης στην Άνδρο:

https://www.instagram.com/p/BgdleIjBcWl/?taken-by=elenimenegaki

Read More

And More