Ελένη Μενεγάκη: Πήρε μία… τρομάρα! Τι ήταν αυτό που κατατρόμαξε την Ελένη;

Mannequin challenge… Αυτή είναι η μόδα που έχει κυριεύσει την Αμερική και φυσικά μεταδίδεται με ταχύτητα φωτός και σε ολόκληρο τον πλανήτη! Αυτή είναι η νέα μανία που έχει πιάσει όλους τους Αμερικανούς και φυσικά πρώτη απ΄όλους την θεά Ελεν Ντε Τζένερις, η οποία όπου τρέλα και χαρά είναι πρώτη!

Τι είναι ,όμως, το “Mannequin challenge”; Είναι μία τηλεοπτική μανία που απαιτεί από όσους βρίσκονται σε συγκεκριμένο χώρο να παραμένουν «παγωμένοι» όση ώρα τους καταγράφει η κάμερα.

Ετσι ,λοιπόν, σήμερα όλοι οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη σκέφτηκαν να “κολλήσουν” κι αυτοί… Μannequin challenge, για να είναι ασορτί με τον παλμό της επικαιρότητας, αλλά και γιατί όχι; Σου λέει καλύτερη είναι η Ελεν από ΄μας; Μια χαρά κι εμείς με την… δική μας Ελεν μπορούμε και το ΄χουμε!

Αποτέλεσμα; Οι πάντες “πάγωσαν” στο πλατό της Ελένης και την… πάγωσαν ή μάλλον καλύτερα της έκοψαν το αίμα από την τρομάρα!

Βλέπετε, η εκπομπή ξεκίνησε, η Ελένη μπήκε στο πλατό και όλοι το έπαιζαν… “αγαλματάκια ακούνητα”! Η Ελένη αμέσως κατάλαβε ότι έχουν ξεσηκώσει τα τηλεοπτικά κόλπα του εξωτερικού ,όμως, έλα που υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο και πιο συγκεκριμένα χωρίς την Κατερίνα Ζαρίφη;

Γιατί η Κατερίνα με το γνωστό ταμπεραμέντο που διαθέτει, έκανε… ντου και έκοψε την χολή της παρουσιάστριας. Μπαίνοντας στο πλατό η Ελένη άρχισε να περπατά ανάμεσα στους μαρμαρωμένους συνεργάτες της. Όλοι παρέμεναν ακίνητοι, μέχρι που η “γαλανομάτα μάγισσα” του Alpha πέρασε δίπλα από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Η Κατερίνα “ξεπάγωσε” αιφνιδιαστικά, κάνοντας την Ελένη να αρχίσει να τσιρίζει από την τρομάρα που πήρε, μιας και δεν περίμενε εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή η Κατερινα να “ζωντανέψει” και ν ΄ αρχίσει τα τρελά της…

Η τρομάρα της Ελένης ήταν τέτοια, που την έπιασε μέχρι και… ταχυκαρδία!!!!! Αλλωστε, μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις…

Τι σου είναι αυτοί οι “παλιο-συνεργάτες”….


Read More

And More